От новия iPhone XR са пласирани 9 милиона бройки по

...
От новия iPhone XR са пласирани 9 милиона бройки по
Коментари Харесай

Анализатор: Apple ще напише история в края на 2018 г.

От новия iPhone XR са пласирани 9 милиона бройки по време на първия му уикенд на пазара. Такава е прогнозата на анализаторите от Rosenblatt Securities, които настояват, че по-слабото търсене на модела при предварителните поръчки в този момент се е трансформирало допълнително покупки, откакто апаратът към този момент е в комерсиалната мрежа.
Бройката може и да наподобява добра, само че в действителност въпреки всичко е с един милион под упованията на анализаторите. В резултат, Rosenblatt Securities в този момент предвижда, че за това тримесечие Apple ще пласира към този момент не 90, а 88 милиона телефона.

Нещо повече, специалистите чакат Apple да забави производството на iPhone-и с 3 милиона бройки през ноември и декември. От тази цифра 2 милиона всеки месец ще бъдат iPhone XR, до момента в който останалият милион се пада на iPhone XS и XS Max.

Телефоните дружно с новото потомство iPad Pro и актуализирания MacBook ще оказват помощ на колоса да генерира до 91.2 милиарда $ за интервала – нещо, което ще бъде връх в историята на Apple.

Така, макар че прогнозите на Rosenblatt Securities по традиция се смятат за по-консервативни, анализаторите са безапелационни, че последните три месеца от годината могат да бъдат запаметяващи се за Apple.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР