От Нова телевизия съвсем умишлено допуснаха нечуван гаф! Фенове на

...
От Нова телевизия съвсем умишлено допуснаха нечуван гаф! Фенове на
Коментари Харесай

НОВА ТВ изложи България пред цял свят! Сложиха съчинени думи в устата на наставника на ФК Копенхаген! От Дания възроптяха светкавично!

От Нова телевизия напълно съзнателно позволиха невиждан гаф! Фенове на ЦСКА възроптяха в обществените мрежи във връзка репортаж от конференция, дадена от наставника на датския ФК "Копенхаген ", който ще играе през днешния ден с ЦСКА на стадион "Васил Левски ".

Няма по какъв начин този път да не направи усещане даже и на най-слепите и най-глухите. Колегите от Нова телевизия, този бастион на битката с подправените вести в България, освен стигнаха професионалното дъно. Дори започнаха и да го копаят.

„ Вярвам, че тези слаби армейци ще ги премажем още с 3:0 тук в София и ни чака протоколен реванш “. Тези думи бяха безусловно набутани в устата на треньора на Копенхаген Столе Солбакен в спортната новинарска емисия. В реалност наставникът на датчаните, който е врял и кипял в европейски борби от всевъзможен диаметър, съобщи: „ Шансовете за на следващия ден са равни. Не мога да кажа кой е любимец, това ще стане ясно след края на мача. Ще подходим с почитание към ЦСКА, чакам тежък дуел “.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР