От Нейт Реймънд(Ройтерс) – Адвокатите на бившия главен изпълнителен директор

...
От Нейт Реймънд(Ройтерс) – Адвокатите на бившия главен изпълнителен директор
Коментари Харесай

Бившият главен изпълнителен директор на Binance Джао настоява съдията да му позволи да напусне САЩ преди произнасянето на присъдата

От Нейт Реймънд

(Ройтерс) – Адвокатите на някогашния основен изпълнителен шеф на Binance Чангпенг Джао упорстват арбитър в Съединени американски щати да отхвърли Искането на Министерството на правораздаването да му забрани да се връща в дома си в Обединените арабски емирства, до момента в който не бъде наказан за нарушение на условията за битка с изпирането на пари.

Адвокатите на Джао в декларация в четвъртък желаеха от окръжния арбитър на Съединени американски щати Ричард Джоунс в Сиатъл да не да анулира изискванията за освобождение под гаранция, избрани от магистрат във вторник, които биха му разрешили да напусне Съединени американски щати, до момента в който чака присъдата.

Zhao, жител на ОАЕ и Канада, се отдръпна като основен изпълнителен шеф на Binance във вторник, откакто пледира отговорен за това, че съзнателно е предиздвикал световната борса за криптовалута да не поддържа ефикасна стратегия за битка с изпирането на пари.

Съединени американски щати. управляващите споделиха, че Binance е нарушил американските закони против прането на пари и глобите и не е докладвал за повече от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР