От невзрачна студентка до съпруга на британски принц. За мнозина

...
От невзрачна студентка до съпруга на британски принц. За мнозина
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън на 36 - една сбъдната мечта

От неугледна студентка до брачна половинка на английски принц. За мнозина това може да звучи като сюжет на насълзен любовен филм. Но за Кейт Мидълтън е просто историята не нейния живот.

Лъчезарната херцогиня на Кеймбридж през днешния ден става на 36 години и в очакване на третото си дете. Дъщеря й Шарлот тази седмица потегли на детска градина, а тя продължава да наподобява все по този начин безупречно, макар сложната си бременност.

 Снимка 332970

Кейт Мидълтън постоянно е наричана втората Даяна. Жена от народа, която обича да бъде покрай хората и не постоянно се подчинява на строгия етикет на кралския двор. През годините съумя да се наложи и като фешън икона.

На Острова няма по-добра реклама на дадена дреха от това херцогинята да се появи с нея. Освен че подкрепя развиването на стилната промишленост, Мидълтън се грижи и за позитивния приръст. Няма по какъв начин да не е фаворитка на кралицата, откакто е на път да я подари с трети внук.

 Снимка 332969

В последните месеци все по-упорито се приказва за мълчешком състезание сред Кейт и Меган Маркъл . Именно сватбата на принц Хари и актрисата съумя да остави на назад във времето бременността на Мидълтън. Но мнозина виждат огромна разлика в класите сред двете дами и едва ли звездата от " Костюмари " ще успее да детронира брачната половинка на Уилям.

Поне не в идващите няколко години. Защото трансформацията на Кейт Мидълтън бе дълъг развой, случил се пред очите на целия свят. Дъщерята на авиодиспечер и стюардеса се трансформира в една от водещите фигури в английски кралски двор.

 Снимка 332968

А под блестящата обвивка единствено тя си знае какво й е коствало да се трансформира в това, по което всички въздишат през днешния ден. Честит рожден ден!
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР