От Netflix заявиха, че планират да пуснат още 40 нови

...
От Netflix заявиха, че планират да пуснат още 40 нови
Коментари Харесай

Netflix планира да пусне 40 нови игри до края на годината

От Netflix обявиха, че възнамеряват да пуснат още 40 нови игри през 2023 година, като по този начин общият им брой се чака да нарасне до 95 в края на годината. Компанията стартира да предлага на клиентите си достъп до библиотека с мобилни игри посредством версиите на приложението си за Android и iOS в края на 2021 година В понеделник от Netflix оповестиха, че сега създават 16 лични заглавия, а други 70 ще бъдат основани от партньорски студия:

„ И тази година ще продължим да построяваме нашето портфолио, а това включва стартиране на нови игри всеки месец. Нашите клиенти ще могат да избират сред обичаните си инди игри, наградени хитови заглавия, ролеви и авантюристичен игри, пъзели и доста други, основани вследствие на взаимната ни работа с водещите международни студия. “, добавя Лиан Лумб, вицепрезидент на гейминг отдела в Netflix.

Второто от трите заглавия на Ubisoft, основани извънредно за Netflix, Mighty Quest: Rogue Palace, ще излезе на 18 април. От студиото показаха Valiant Hearts: Coming Home през януари и също по този начин работят с Netflix върху стартирането на мобилна игра Assassin’s Creed, както и по телевизионна поредност, основана на франчайза. Лиан Лумб също по този начин разгласи, че продължението на една от най-играните игри, Too Hot to Handle: Love is a Game, се създава от Nanobit и е планувано да излезе по-късно тази година. Нейната версия за Android е свалена над един милион пъти от Гугъл Play Store. През 2024 година франчайзът Monument Valley на ustwo също ще се появи в Netflix, а Terra Nil, описвана като „ екологична стратегическа игра “, ще излезе на 28 март и ще участва в листата на компанията от предлагани игри:

„ Въпреки че към момента е в начален стадий на разработка, ще споделя с голямо неспокойствие, че Super Evil Megacorp (Vainglory, Catalyst Black) работят с нас върху извънредна игра, основана на идна продукция на Netflix “, прибавя още Лумб.

В изявление за GamesIndustry.biz тя разяснява и проектите на компанията да пусне услуга за облачни игри:

„ Ние в действителност имаме вяра, че основаването на платформа за облачни игри ще ни разреши да осигурим елементарен достъп за клиентите ни до нашите заглавия, без значение от устройството, което употребяват. Трябва обаче да работим деликатно по този план и по метода, по който ще представим услугата на нашите консуматори, тъкмо както го вършим и с мобилните ни игри. “, декларира Лумб.

Режисьорът Зак Снайдер неотдавна разкри, че неговият нов филм за Netflix Rebel Moon ще бъде пресъздаден от компанията в ролева игра.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР