От Netflix подраниха с подаръците, като пуснаха първия тийзър-трейлър на

...
От Netflix подраниха с подаръците, като пуснаха първия тийзър-трейлър на
Коментари Харесай

Трейлър на сериала за Анна Сорокин – жената, която измами елита на Ню Йорк

От Netflix подраниха с подаръците, като пуснаха първия тийзър-трейлър на сериала „ Inventing Anna ". След като към този момент знаем, че двукратната носителка на „ Еми “ Джулия Гарнър ще изиграе измамницата Анна Делви, чието същинско име е Анна Сорокин, с днешна дата разполагаме и с опция за къс взор към това, което ни чака.

Макар медиите видимо да утихнаха по случая " Сорокин ", светът продължава да се вълнува от мистерията към подправената наследница. Съвсем скоро историята й ще бъде увековечена. Догодина ще дебютира „ Inventing Anna “ - лимитираният сериал от девет епизода от създателката на „ Анатомията на Грей “ и „ Бриджъртън “ Шонда Раймс. Продукцията е въодушевена от публикация в „ New York Magazine “ ( “How an Aspiring ‘It’ Girl Tricked New York’s Party People—and its Banks “) с автор Джесика Преслър, която е и продуцент.

„ Коя, по дяволите, е Анна Делви? “ - вечният въпрос в началото на филмовия откъс, който всички си задаваме. Като отговарящ отговор получаваме Джулия Гарнър в ролята на Делви с всички нужни атрибути на пълнокръвна измамница: необятна усмивка, слънчеви очила и несъмнено – дамска чанта, цялостна с пари.



През 2013 година родената в Русия Анна Сорокин се премества в Ню Йорк, като се преструва на немска наследница, с цел да си проправи път във висшето общество на Ню Йорк и да живее разточителен живот. Мечтата й се сбъдва - става част от бохемските среди, пътува по целия свят и живее в първокласни хотели сред 2013 година и 2017 година Бляскавият живот обаче завършва, когато  е задържана през 2017 година, а през 2019 година е наказана на 4 до 12 години затвор по 8 обвинявания за обири в изключително огромни размери.

Според Върховния съд на щата Ню Йорк Анна Сорокин е присвоила великодушната сума от 275 хиляди $ за четирите години живот с подправена идентичност. Тя беше освободена на 11 февруари, само че след това върната в ареста през март 2021 година за просрочване на американската виза. Изнесената информация в медиите гласи, че Сорокин е употребила по-голямата част от сумата от 320 000 $, която Netflix й заплати за сериала, с цел да изплати отговорностите си към банки и разноски по делото.

Факт е, че е писано доста по тематиката за Сорокин, лимитираният сериал обаче дава обещание да ни предложи задоволително истинска позиция, за да му хвърлим по едно око. „ Дали Анна е най-голямата измамница в Ню Йорк, или е просто новото въплъщение на американската фантазия? “ - се пита в синопсиса на Netflix. Нямаме самообладание да потърсим отговора на този трогателен въпрос – премиерата е на 11 февруари 2022 година
Пълният филмов откъс на новия сезон на „ Емили в Париж “ е тук!
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР