От небето падаха пари вчера в един от популярните квартали

...
От небето падаха пари вчера в един от популярните квартали
Коментари Харесай

Хонконгски Робин Худ направи „дъжд от пари”, арестуваха го

От небето падаха пари през вчерашния ден в един от известните квартали на Хонконг, само че основателят - млад експерт по криптовалути, който желал да помогне на бедните, през днешния ден беше задържан, съобщи Франс прес.
 
Минувачи съумяха през вчерашния ден да снимат с телефоните си по какъв начин от покрива на една постройка хвърчат банкноти чак до улицата, където хората се пробват да ги уловят. Сцената беше излъчена директно от младежа, който има страница за криптовалути във Facebook, и който желал да се направи на Робин Худ.
'Does anyone here believe that money can fall from the sky?'
— RT (@RT_com)

 
24-годишният мъж, прочут в интернет с прозвището " Младият стопанин на парите ", обяснил във Facebook, че желал да помогне на бедните, като ограбва богатите.
" Питам се дали някой от вас има вяра, че парите могат да падат от небето? ", запитал той, преди да обърне камерата към покрива на прилежаща постройка, откъдето като конфети се разхвърчали банкноти по 100 хонконгски $ (12,80 щатски долара).
 
Днес младият мъж е бил арестуван по обвиняване, че е провокирал вълнения на публично място. По време на ареста си той се прибирал в квартала на кормилото на своето Ламборгини (Lamborghini).
Meanwhile in Hong Kong, someone was literally making it rain money.
— ✌️
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР