От Британската тъканна банка Cells4Life излязоха с право на отговор

...
От Британската тъканна банка Cells4Life излязоха с право на отговор
Коментари Харесай

Британската тъканна банка Cells4Life използва доказани клинично методи за илозиране на стволови клетки в България

От Британската тъканна банка Cells4Life излязоха с право на отговор във връзка обява в БЛИЦ. Ето какво написа в него:

Британската тъканна банка Cells4Life употребява единствено потвърдени клинично способи на система за илозиране на стволови кафези TotiCyte. Cells4Life не подвежда
клиентите си и фамилиите по никакъв метод, както това се твърди в някои български медии. Подобна информация не е популяризирана от Агенцията за стандарти в рекламата (ASA) във Англия, нито от BBC.

Cells4Life не дава инструкции за клампиране и в никакъв случай не предлага пъпната шнур да се клампира по-рано, в сравнение с изискват политиката на болничното заведение или родилният проект на майката. Не участваме в процеса по клампиране, защото той се прави от акушера или гинеколога. Просто вземаме това, което остане, откакто майката е родила съгласно родилния проект, който е най-хубав за нея и за бебето.

Услугата е 100% съвместима със забавеното и оптималното клампиране на пъпната шнур. Ние поддържаме този избор на 100%. Взима се тази кръв, която е останала, откакто майката е родила съгласно родилния проект, който е избрала. Винаги може да се вземе тъкан от пъпната шнур без значение от наличния размер кръв. Не е правилно, че забавеното клампиране на пъпната шнур значи, че няма да е останала кръв. Времето от 1-2 минути имат минимално влияние върху взетия размер и въпреки, че той фактически понижава съразмерно на забавянето, въпреки всичко общоприетоо се взема 10-20 мл остатъчна кръв от плацентата след 20-минутно закъснение.

Атаката против тъканната банка Cells4Life идва от съперници, които в Обединеното кралство са подали сигнал пред ASA, защото не имат вяра, че технологията на компанията TotiCyte дава 3 пъти повече стволови кафези сега на лечението спрямо техните технологии. Cells4Life поддържа и има същите системи като на съперниците. Те са конфигурирани от производителите, които също управляват, обработват пробите и резултатите, получени от Cells4Life и са представителни за това, което може да се чака. Ако нашите съперници имат по-добри резултати от тези, които сме разгласили, тогава за какво те не са разгласили своите данни?

Информацията на BBC е изцяло несвързана с маркетинга на нашата технология TotiCyte. BBC са намерили остарял блог, който употребява остаряла формулировка за забавено клампиране на пъпната шнур от 30 секунди от раждането на бебето. Cells4Life посочи пред тях, че информацията в блога е неправилна и неотложно изиска от притежателите му да актуализират определението. Това беше доста дребна неточност, която е отстранена незабавно откакто бе открита.

Технологията TotiCyte на Cells4Life е разработвана в продължение на дълги години, има позволение за приложимост от Агенцията за човешки тъкани във Англия и се употребява през последните две години и половина. Това е най-популярната услуга на компанията и ние отстояваме убеждението си в точността и верността на данните. Постоянно се стремим да подсигуряваме бистрота за клиентите си и имаме вяра, че зачитането на морални полезности и честността в дадена компания са от основно значение, когато се взема решение за бъдещето на нашите деца!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР