От нашата парламентарна група е внесено искане до председателя на

...
От нашата парламентарна група е внесено искане до председателя на
Коментари Харесай

Патриотите искали Караянчева да забранила достъпа на тв ”Алфа” в НС

От нашата парламентарна група е импортирано искане до ръководителя на Народното събрание да бъде стеснен достъпа на тяхната телевизия, които в продължение на месеци предизвикат, търсят сензации от мухата да създадат слон, основават напрежение измежду сътрудниците. Мисля, че към този момент през днешния ден им е отхвърлен достъпа.
Това съобщи депутатът и ръководител на комисията за битка с корупцията, спор на ползи и парламентарна нравственос Борис Ячев, който отбрани сътрудника си Петър Петров. От публикуваното видео се вижда, че двамата беседват малко преди Петров да стартира да задава неуместни и неприемливи въпроси на кореспондент на телевизия „ Алфа “, който ги пита за гласуването им за минималната пенсия.

Припомняме, че депутатът от НФСБ Петър Петров попита репортерката какво е бельото й, а това стана в наличието на Янчев.

„ Тази телевизия от месеци предизвика сътрудниците от „ Обединени патриоти “, освен г-.н Петров. Затова о “, разяснява Борис Ячев. Според него обаче,скандал няма, а думите са извадени от подтекста.

" Търси се предумишлено някакъв мотив за скандал, а скандал няма. Думите на сътрудника Петър Петров са извадени от подтекста, те не са целели да прозвучат нито обидно, нито провокативно, сексистки или по различен метод. Ако пък съответната журналистка се е почувствала афектирана, най-нормалният ред е да си заведе дело в съда и да си потърси там правата, в случай че се е почувствала афектирана “, декларира Ячев.

На собствен ред той упрекна екипите малкия екран в непрекъснат тормоз и търсене на провокации с парламентарната група на „ Обединени патриоти “.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР