От НАП са готови да разнищят журналистката Ани Цолова. Водещата

...
От НАП са готови да разнищят журналистката Ани Цолова. Водещата
Коментари Харесай

ЕКСКЛУЗИВНО: НАП започва проверка на палата на Цолова в Драгалевци за над 500 000 лева!

От Национална агенция за приходите са подготвени да разнищят журналистката Ани Цолова. Водещата на “Здравей България” живее в първокласен парцел, а в този момент ще и се наложи да потвърждава приходите си и от кое място е взела толкоз пари за закупуването и обзавеждането на къщата. Николай Бареков подмятна концепцията да бъде тествано дали сметките и са изрядни. И желанието ме у на път да се извърши.

Бареков се ядоса на слуховете, че цената при покупкта на къщата му, която е в съседство с тази на Цолова е занижена шест пъти. Той изрично отхвърли това да е правилно и разгласи себе си за постоянен поданик. Тогана той пойска Национална агенция за приходите да ревизират неговата съседка. “ Май комшия безусловно на 50 метра, е Ани Цолова от Нова телевизия. Тя цялостен живот е била публицист. Нейната къщата е в пъти по- хубава и по-скъпа от моята. Никой не си задава въпроса за нейната къща, а се занимават с моята, която е с платени налози и тествана от Национална агенция за приходите. Ето азискам Национална агенция за приходите да ревизира къщите на тези хора, които се демонстрират всеки ден по малкия екран и ме тростват, дават морални напътдтвия на хората в живота, а техните къщи не са тествани както моята.” Категоричен е евродепутата.

Оказа се, че Бареков е развалил лятото на Цолова. Изплашена, че е изцяло евентуално да открият пропуски при заплащането на налози и декларирането на средства, тя почнала да звъни на познати олигарси за предотвратяването на възможна инспекция. Напрежението сред евродепутата и журналистката се следи от много време. Преди няколко месеца той написа ядосан статус в персоналният си профил във фейсбук и въпреки да не посочи кого засяга, то се подразбра. Още тогава той загатна за финансовото положение на Цолова: “Чета, че една видна утринна журналистка се похвалила, че отказала 5000 лв. рушвет, с цел да интервюира изтъкнат политик. Да стартира с политика. Надали е бил, чак толкоз изтъкнат или толкоз богат да предлага такива жълти стотинки на такава богата водеща. Вероятно водещата с баджаците се е обидила от прекомерно ниската за стандарта и оферта. Същата се шири в дворец в полите на Витоша и всеки месец прибира 10 пъти по 5000 леве против услугите си”, разконспирира я тогава Николай Бареков.

Факт е, че тв водещата живее в същински дворец в богатия столичен квартал Драгалевци. Много родни звезди могат да и завидят на усета. Когато я купила през лятото на 2014г. Къщата мязала по- скоро на сграда от соца. Предишните и собстваници нямали средства да я поддържат и била напълно занемарена. След като Ани и мъжът и Васил я купили обаче, се почнали постоянни поправки в нея. Според осведомени Цолова сменила най-малко 30 разнообразни експерти, с цел да получи това, което желае.

Усилията имали резултат и сега домът и по нищо не се разграничава от първокласните покои в покрайнината. Специалисти от имотната сфера са катеорични, че покупката и ремонтът нановият и дом са глътнали най-малко 400 хиляди лв.. Това е сума, която малко български фамилии могат да отделят. Тя и мъжът и се грижат напълно за двора- Васко коси чинно тревата, тя сади цветя и полива, тъй като единствено по този начин намирала успокоение и равновесие. Тя твърди, че домът и надалеч не е разкошът, каквито митове вървят, само че за нея означавал доста.

Имала си две специфични места в него- лятната кухня и една направи си самичък скамейка в двора. Когато купили парцела, едно гигантско дърво и било витално значимо да бъде отсечено. И от него мъжът и направил скамейка.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР