От НАП-Добрич предупреждават търговците при зачестилите проверки по Северното Черноморие

...
От НАП-Добрич предупреждават търговците при зачестилите проверки по Северното Черноморие
Коментари Харесай

От НАП-Добрич: Внимавайте за мними данъчни инспектори

От НАП-Добрич предизвестяват търговците при зачестилите инспекции по Северното Черноморие за съблюдаване на данъчното и осигурителното законодателство да внимават за мними данъчни инспектори.

Служителите на Национална агенция за приходите постоянно се легитимират със служебната си карта, която е отпечатана на хартия и е предпазена с воден знак, обръщат внимание от данъчната работа. Документът съдържа номер, дата на издаване, трите имена на служителя, служба и фотография, а на гърба са изписани всички права, които данъчните имат по време на инспекцията, разяснява Красимир Павлов, основен специалист в звено "Комуникации ".

Освен това чиновниците на Национална агенция за приходите не одобряват и не изискват заплащания в брой, показват още от локалния офис на приходната организация. Всички дължими суми по санкции и актове се заплащат безкасово, по банкови сметки на териториалните дирекции на Национална агенция за приходите. Искането на пари в брой е или машинация, или демонстрация на корупция, за които всеки жител би трябвало неотложно да алармира органите, в това число и посредством телефона на Национална агенция за приходите - 0700 18 700, на цената на един градски диалог от цялата страна, допълват от данъчната работа.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР