От над 10 години е проектът за сухопътни войски. Това

...
От над 10 години е проектът за сухопътни войски. Това
Коментари Харесай

Тагарев: Миньорите действат политически, нека да дойдат в армията

От над 10 години е планът за сухопътни войски. Това изясни пред БиТиВи военният министър Тодор Тагарев. Съвсем инцидентно в този момент се желала оставката на кабинета.

Проектът за машините сполучливо е предпазен пред две парламентарни комисии-по бюджет и по защита. Плащането ще е разсрочено. Стойността на плана е 2,5 милиарда лв.. Ако се чака утвърждението на пленарна зала след вота има заплаха да се забавим с плана, по мнението на Тагарев. Още през 2025 година можем да получим първите бронирани машини.

Малко ракети даваме на Украйна, сподели министърът. Нямаме потенциал да ремонтираме развалени ракети, съгласно него. Все още не сме дали ракетите, стана ясно от думите на Тагарев. В Украйна върви извънредно тежка война с жертви и от двете страни, уточни военният министър. В наш стратегически интерес е да помогнем на Украйна да се отбрани, безапелационен бе той.

Руските шпиони в църквата поддържали избрани военизирани организации у нас. Това съставлява заплаха за националната сигурност, счита Тодор Тагарев. Моята оставка се желае през ден, в случай че не и всеки ден, съобщи той и сподели, че не е сюрпризиран от желаната оставка.

Протестът на миньорите е политически, миньорите работят с политически цели, счита военният министър. Който се тормози за работата си да пристигна в армията, предложения той протестиращите.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР