От началото на юни Huawei стартира лятна промоция в България

...
От началото на юни Huawei стартира лятна промоция в България
Коментари Харесай

По-музикално лято с Huawei P30 и водоустойчивата колонка Soundstone

От началото на юни Huawei започва лятна промоция в България за модела Huawei P30. В който и от трите му атрактивни цвята да го закупите от всеки от оторизираните ни сътрудници, с него ще получите овална алена портативна музикална колонка - Huawei Soundstone Portable Bluetooth Speaker.
Със своя ергономичен дизайн и направа, водоустойчивата колонка е свежо допълнение към всяко плажно празненство, на море или басейн, към туристическия ви или велосипеден поход, даже и дa завали, а в офиса може да я полzвате като хендс-фри представител в конферентна зала. Тя е с овална форма с диаметър 10 см и дебелина едвам 4.2см, и тежи 190 година Облечена е в плетен текстил и идва с комфортна плетена връзка. Батерията й е 700mAh, които стигат за потребление в продължение на над 8 часа, а цялостно зареждане се реализира за 3 часа.


Обявeният в края на март Huawei P30 идва с 6.1-инчов OLED FullView екран и новия RYYB датчик, в който зелените пиксели са сменени с жълти, за хващане на до 40% повече светлина. Иновативният датчик е част от оптичната система на тройната Leica камера, която включва 40-мегапикселова широкоъгълна, 16MP ултраширокоъгълна и 8-мегапикселова телефото камера с 3-кратно оптично приближение. Феновете на музиката ще оценят и съществуването на 3.5мм жак за слушалки.
" За серията P10 направихме доста сполучлива лятна акция със Super Charge външна батерия и зарядно за автомобил, с цел да осигурим на клиентите си непрекъсната работа на смарт телефона по време на ваканцията.

Оттогава напреднахме в действителност доста в региона на батериите и бързото зареждане, по тази причина в този момент ви предлагаме просто повече въодушевление и повече музика до момента в който сте на път ", разяснява Лонгруи Циу, общоприет шеф на Huawei за България и Македония.
Промоцията продължава до 31 август или до привършване на наличностите и тече при всички оторизирани сътрудници на Huawei - A1, Теленор, Vivacom, Technomarket, Technopolis, Zora и комерсиалната мрежа на дистрибутора Polycomp.
Повече информация на https://consumer.huawei.com/bg/phones/p30/
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР