От началото на юни, 2019 г. Саня Йевджениевич е новият

...
От началото на юни, 2019 г. Саня Йевджениевич е новият
Коментари Харесай

Саня Йевджениевич поема позицията Chief HR Officer в Група Софарма Трейдинг

От началото на юни, 2019 година Саня Йевджениевич е новият Chief HR Officer в Група Софарма Трейдинг. През 2017 година тя се причисли към екипа на компанията в Сърбия на позицията Chief Operation Officer и краткотрайно ще съчетава и двете длъжности, като в този интервал ще подкрепя организационния напредък на Групата.

Саня Йевджениевич е върховен управител с необятни знания в проектирането и реализацията на сполучливи тактики за хора, които да поддържат задачите на бизнеса и постигането на резултати. Преди да се причисли към Софарма Трейдинг, тя заема позицията Вицепрезидент Човешки запаси и Организационно развиване в Ahold Delhaize Сърбия.

След като работи няколко години в региона на продажбите и компании от бранша на бързооборотните артикули, през 2002 година Саня стартира професионалното си развиване в снабдител на дребно с хранителни артикули, където заема разнообразни позиции и отговорности. В ролята си на Мениджър Обучения, Саня и нейният екип развиват първия районен Център за образования.

От 2004 година заема позицията Директор Човешки запаси като построява основите на тази функционалността, създавайки по-добро работно място, развивайки водачи и печеливша просвета, с което трансформира Човешките запаси в стратегически сътрудник за бизнеса.

Саня Йевджениевич взе участие в няколко покупко-продажби по сливания и придобивания, включително придобиването на сръбския търговец на дребно с хранителни артикули от Delhaize Group през 2011 година и сливането му с Ahold през 2016 г.

Тя е магистърска степен по Машиностроене от Белградският университет и Магистър по Управление на човешките запаси от SDA Bocconi, Милано, Италия.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР