От началото на века преобладаващата мантра на успешните бизнеси е,

...
От началото на века преобладаващата мантра на успешните бизнеси е,
Коментари Харесай

Бързо за безопасност: управление и иновации

От началото на века преобладаващата мантра на сполучливите бизнеси е, че спирането надвива над предпазливостта. Фейсбук — в този момент Meta — в миналото работеше съгласно към този момент дискредитираното вътрешно мото: „ Движи се бързо и разбивай нещата “.

Но от време на време нововъведенията и гениалността изглеждаха диаметрално противоположни на положителното ръководство. Първоначално Шерил Сандбърг беше привлечена във Фейсбук с желанието да ограничи този нрав. Илон Мъск, уважаван от някои като визионер, се сблъска с рецензии за работата си със уеб страницата на обществените медии X. Напускането на Сам Олтман от — и завръщането към — OpenAI остави облак, щръкнал над една от най-нашумелите софтуерни компании в света.

Това е предизвикателство за бизнес учебните заведения, където технологията е една от най-важните области на фокус. Новите разработки като AI имат капацитета да трансформират метода, по който работим и типовете промишлености, в които го вършим. Но в случай че бъдещите бизнес водачи желаят да избегнат свадите с висок ре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР