От началото на специалната операция руските въоръжени сили са деактивирали

...
От началото на специалната операция руските въоръжени сили са деактивирали
Коментари Харесай

Руските войски са поразили и деактивирали 83 военни съоръжения в Украйна

От началото на специфичната интервенция съветските въоръжени сили са деактивирали 83 уреди от наземната военна инфраструктура на Украйна, унищожени са четири самолета и четири дрона, сподели пред кореспонденти представителят на съветското министерство на защитата генерал-майор Игор Конашенков.

„ Като цяло вследствие на удари на съветските въоръжени сили 83 наземни обекта от украинската военна инфраструктура бяха изведени от деяние ", съобщи той.

" От началото на военната интервенция два самолета Су-27 и два самолета Су-24, един Хеликоптер и четири дрона Байрактар TB-2 на украинските въоръжени сили са свалени “, сподели той.

Руският президент Владимир Путин сподели в телевизионно послание в четвъртък сутринта, че в отговор на искане на ръководителите на републиките на Донбас е взел решение за осъществяване на специфична военна интервенция, с цел да отбрани хората, " които страдат от принуждение и геноцид от киевския режим в продължение на осем години “. Руският водач акцентира, че Москва няма проекти за окупация на украински територии.

При изясняване на развиването на събитията съветското министерство на защитата увери, че съветските войски не са ориентирани към украински градове, а се лимитират до хирургически нанасяне на удари и извеждане от строя на украинската военна инфраструктура. Няма никакви закани за цивилното население.

Превод: СМ
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР