От началото на следващата година глобата за хвърлен фас в

...
От началото на следващата година глобата за хвърлен фас в
Коментари Харесай

Брюксел увеличава глобата за хвърлен фас от 50 на 200 евро

От началото на идната година санкцията за хвърлен фас в Брюксел ще бъде увеличена от 50 на 200 евро, оповестяват от кметството на белгийската столица

От началото на идната година санкцията за хвърлен фас в Брюксел ще бъде увеличена от 50 на 200 евро, оповестяват от кметството на белгийската столица.

Службата по непорочност на града започва проект, предусещащ повишение на информираността измежду пушачите, слагане на градски пепелници, както и план за утилизация на фасовете посредством джобни пепелници, се споделя още в известието на службата.

Твърдите ограничения общинските управляващи изясняват с обстоятелството, че съвсем една трета от събираните от комуналните служби боклуци по улиците са точно фасове.

За тяхното разложение са нужни 15 години, също така съдържат доста токсични субстанции. От кметството прецизират, че единствено един фас може да замърси 500 литра вода./ econ.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР