От началото на следващата година, бутиковото имение с винарска изба

...
От началото на следващата година, бутиковото имение с винарска изба
Коментари Харесай

Наш хотел в Relais & Châteaux от 2018 г.

От началото на идната година, бутиковото имение с винарска маза Zornitza Family Estate се причислява към интернационалната асоциация, сплотяваща първокласни самостоятелни хотели, Relais & Châteaux, оповестиха притежателите на имението.

В учредената през 1954 година във Франция организация членуват над 500 реномирани хотела от 60 страни, а последният ѝ обект, който Гранд хотели показа беше на корицата на юнското ни издание.

Това бе фантастичният закъм на Касис, ситуиран на хубав рид над залива на новия шлагер на Ривиерата сред Марсилия и Тулон. Това е най-красивата част на Прованс и мястото, където се прави най-истинското розе.

Zornitza Family Estate също е обвързван с виното. Имението, както назовават хотела, е ситуирано в мелнишкия район и включва шест вили и общо 18 посетители, винарска маза, целогодишно топъл външен басейн, личен лозов масив от 50 декара със особено подбрани по отношение на тероара сортове, като Ранна и Широка мелнишка лоза, Рубин, Мерло, Каберне Совиньон, Кабарне Фран, Гренаш, Марселан, Сензо, Пети Вердо, Мавруд и Санджовезе.

Ресторант aEstivum на началник Васил Спасов подчертава върху авторската кухня и локалните артикули.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР