От началото на септември с разпореждане на изпълнителния директор на

...
От началото на септември с разпореждане на изпълнителния директор на
Коментари Харесай

НАП спря над 150 сайта за онлайн залагания без лиценз

От началото на септември с предписание на изпълнителния шеф на Национална агенция за приходите са спрени над 150 уеб страницата, посредством които се провеждат хазартни игри от сдружения без настоящ лиценз по Закона за хазарта. По-голямата част от тези хазартни оператори имат позволение да развиват активността си в страни, отвън Европейския съюз, само че не и в България, показват от приходната организация. 

След издание на решението в , уеб страниците, посочени в него, следва да преустановят активността си до 3 дни. Ако след приключване на този период, нерегламентираните онлайн платформи са налични в България и през тях може да се вършат
залози от консуматори в страната, то Национална агенция за приходите ще сезира съда, а магистратите от своя страна би трябвало да издадат предписание към доставчиците на интернет услуги у нас да прекратят достъпа до страниците и техните поддомейни. 

Решенията на изпълнителния шеф на Национална агенция за приходите, както и разпорежданията на Софийския областен съд се разгласяват в рубриката  в уеб страницата на приходната организация. Национална агенция за приходите поддържа и настоящ.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР