От началото на ноември насам цената на Celestia (TIA) непрекъснато

...
От началото на ноември насам цената на Celestia (TIA) непрекъснато
Коментари Харесай

Прогноза за цената на Celestia – какво може да очакваме?

От началото на ноември насам цената на Celestia (TIA) непрестанно се повишава, като неотдавна доближи рекордно висока стойност от $16.8.

Понастоящем TIA се движи в неразучена ценова територия, търгувайки се за към $15.15, отразявайки 23% облага през последната аседмица, което провокира спекулации по отношение на продължителността на тази възходяща наклонност.

От ноември насам цената на TIA се движи във прогресивен успореден канал, като постоянно удостоверява своите трендови линии на опозиция и поддръжка.

На 16 декември обаче TIA срещна опозиция на горната граница на канала, което докара до смяна в посока надолу и следващ пробив под канала на 25 декември.

Този спад докара до спад на TIA до най-ниската стойност от $9.36 на 3 януари. Оттогава насам цената внезапно се увеличи, възвръщайки си линията на тренда на поддръжка на канала и достигайки нов исторически връх.

Многобройни търговци и анализатори на криптовалути са оптимистично настроени за бъдещето на TIA, изключително впечатлени от мощното ѝ възобновяване след спада от 3 януари.

Прогноза за цената на TIA

Теорията на вълните на Елиът, анализираща дълготрайните ценови модели и настроенията на вложителите, демонстрира евентуално петвълново възходящо придвижване за алткойна. Най-вероятното разчитане демонстрира началото на трета възходяща вълна в границите на тази поредност.

Трейдърите постоянно се базират и на показателя на относителната мощ (RSI) като индикатор за инерция, с цел да оценят пазарните условия за покупка или продажба на активи. RSI отчитащо над 50 по време на прогресивен тренд демонстрира удобна позиция за биковете, до момента в който под 50 допуска противоположното.

RSI на TIA регистрира над 50, което е сигнал за бичи тренд. Ако възходящият тренд се резервира, първичната цел за TIA може да бъде $22.80, което съставлява 43% нарастване по отношение на настоящата цена. По-нататъшната ескалация може да докара TIA до $31, отразявайки евентуален скок от 95%.

Въпреки тази оптимистична прогноза, затваряне под равнището на поддръжка от $14.60 може да значи мечи тренд. При подобен сюжет може да последва евентуално 40% намаляване към най-близката поддръжка при $9.40.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР