От началото на месец юни Дом на киното“ има нови

...
От началото на месец юни Дом на киното“ има нови
Коментари Харесай

Астероид сити и още премиери ни очакват тази седмица в Дома на киното

От началото на месец юни „ Дом на киното “ има нови (временни) наематели, които в идващите месеци ще се грижат за програмата. Началото беше обещано с фестивала за късометражно кино In The Palace, който организира 20-тото си издание от 10 до 17 юни и посрещна над 250 задгранични посетители. 

Също по този начин към този момент е подготвен и новият уебсайт, от където феновете могат да се осведомят за всичко настоящо, както и да закупят своите билети – предстоят премиери, срещи с създатели и несъмнено, страхотни филми. 
Програмата на „ Дом на киното “ за 19-25 юни:
19 юни, понеделник

15:00   - " В нощта на 12-ти "  - притежател на 4 награди " Сезар ". Сред следователите от престъпната полиция се приказва, че всеки има закононарушение, което го преследва. В някакъв миг те се натъкват на случай, който ги наранява повече от останалите...

19:00 - " 16-та Република, измяната на Българска комунистическа партия " - български документален филм. След прожекцията ще има среща с създателите.

21:00   - " Корсаж " -  изненадващото събитие в европейското кино през 2022 година със седем кино оценки. 

20 юни,  вторник

15:00   - " Каймак "  - продукция, подкрепена от Северна Македония, България и още три европейски страни. Съвременна черна комедия или щастлива комедия за две фамилии -  нестандартна и затрогваща любовна история, само че и рецензия на нелибералното двуличие.  

19:00   - " Корсаж "

21:00   – „ 16-та Република, измяната на Българска комунистическа партия “ 

21 юни, сряда

15:00 - " Корсаж "

19:00   - " Анна " - нов български филм, след прожекцията ще има среща екипа.

21:30  - " В нощта на 12-ти "  

Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР