От началото на кризата с коронавируса около 40 000 са

...
От началото на кризата с коронавируса около 40 000 са
Коментари Харесай

Около 40 хил. са регистрираните безработни от началото на кризата

От началото на рецесията с ковид към 40 000 са записаните безработни , това заяви общественият министър Деница Сачева пред Нова телевизия. Миналият петък 5075 души са декларирали по време на своята регистрация, че са останали без работа поради рецесията с ковид, добави министърът.

" Дали сме опция всички услуги от бюрото по труда да се дават електронно. Разбирам, че огромна част от нашите сънародници не могат да работят електронно, тъй като нямат електронен автограф, само че заявки могат да се подават и по пощата ", добави още Сачева.

" Мярката 60/40 на процедура работи от вторник следобяд. За тези няколко дни са подадени 344 заявки за към 4500 чиновници. Рано е още да се каже дали би трябвало нещо да се трансформира и какво тъкмо. Това е незабавна мярка и тя е лимитирана.  Работи се и по други ограничения, тъй като след края на изключителното състояние бизнесът ще има потребност от нови благоприятни условия , с цел да се вдигне бързо на крайници ”, добави Сачева.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР