От началото на годината в офиса на НАП в Сливен

...
От началото на годината в офиса на НАП в Сливен
Коментари Харесай

Над 40 хил. са клиентите на НАП Сливен от началото на годината

От началото на годината в офиса на Национална агенция за приходите в Сливен са обслужени над 40 000 клиенти като времето за обслужване е до 5 минути, доста под европейските стандарти. В противоположната си връзка с Национална агенция за приходите задължените лица акцентират положителното и професионално обслужванеи отличната организация на работа в салона за даване на услуги. В подтекста на партньорския метод, със задължените лица са извършени диалози и срещи, които са довели до ускорено внасяне на отговорности за налози и осигурителни вноски.

В особено послание привет към чиновниците териториалният шеф на Национална агенция за приходите Бургас Татяна Кънчева акцентира, че приходната администрация има съображение за професионална горделивост и задоволеност като всеки един от чиновниците е с принос и заслуга за растящите доходи в държавния бюджет.

„ Работим в най-модерната и бързо разрастваща се държавна администрация. Професионалното ни отношение към клиентите и високото равнище на обслужване слагат Националната организация за приходите измежду институциите с най-високо публично доверие и престиж “, подчертава още териториалният шеф в обръщението си във връзка професионалния празник на данъчните.

От своя страна шефа на офиса на Национална агенция за приходите в Сливен Гергана Стоева разяснява, че позитивната смяна в държанието на данъкоплатците е категоричен знак, че посоката в дейностите на приходната администрация е вярна и също посочи значителния принос на чиновниците от офиса за постигнатите положителни резултати.

На 16 ноември Националната организация за приходите отбелязва професионалния си празник – Деня на Свети Матей – първият събирач на налози. Навръх професионалния си празник, от Национална агенция за приходите регистрират поредна година на рекордни доходи. До 31 октомври 2023 година са постъпили 30,4 милиарда лв. от налози и осигурителни вноски, което е с над 5,5 милиарда лв. повече в съпоставяне със същия интервал на предходната година. За облекчение на данъкоплатците, Национална агенция за приходите предлага повече от 170 онлайн услуги, което я прави една от най-дигиталните институции.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР