От началото на годината туристи най-често се жалват от хотели

...
От началото на годината туристи най-често се жалват от хотели
Коментари Харесай

От какво най-много пищят туристите в нашите курорти

От началото на годината туристи най-често се жалват от хотели менте, дублирани резервации или нелоялни търговски практики, сочи информация от Комисията за отбрана на потребителите (КЗП) и Европейския потребителски център (ЕПЦ), представена от "Монитор ".

От Европейския потребителски център обясниха, че едвам 5% от всички недоволства и тъжби, получени при тях от началото на годината, са свързани с проблеми с резервации и хотели.

„ Ако не сте удовлетворени от почивката, имате 2 години да се оплачете “, изясняват хотелиерите, които са получавали измислени тъжби на непознати посетители месеци след почивката или в границите на тези две години, когато са се сетили, че могат да получат някакви обезщетения, с които да финансират новото си летуване.

Нашумелият в медиите случай с израелските туристи в Слънчев бряг, за който първичната версия за повтаряне на резервации и последвалата битка сред гостите на хотела и неговия шеф беше опровергана. Какво в действителност е открила инспекцията и кои са най-фрапиращите случаи на недоволства от туристи - вижте на pochivka.blitz.bg!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР