От началото на годината служителите на Областната дирекция на МВР

...
От началото на годината служителите на Областната дирекция на МВР
Коментари Харесай

Полицията в Разград е установила 11 нарушители на реда по време на футболни мачове от началото на годината

От началото на годината чиновниците на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Разград са взели участие в защитата на 21 футболни срещи от еfbet Лига и Европейските клубни шампионати. Това заяви през днешния ден зам.-директорът на дирекцията комисар Константин Костов.

Той изясни, че по време на мачовете през този интервал броят на откритите извършители по Закона за запазване на публичния ред при провеждането на спортни мероприятия (ЗООРПСМ) е 11.

От последователите на ПФК ЦСКА-София са установени 10 извършители, като в хода на работата е потвърдено, че действията на девет от тях не са административни нарушавания и на същите им е потърсена наказателна отговорност. Спрямо футболните почитатели са формирани две досъдебни производства, които към сегашния миг не са завършили, посочи комисар Костов.

Той уточни, че на един от последователите на ПФК ЦСКА-София е формиран акт по Закона, като му е наложена санкция от 1000 лв. и възбрана за посещаване на спортни мероприятия в страната и чужбина за период от една година.

От последователите на ПФК Левски е открито едно лице като извършител по Закона. Съставен му е акт и му е наложена санкция в размер на 1000 лв., както и възбрана за посещаване на спортни мероприятия в страната и чужбина за период от една година, сподели още зам.-директорът на ОД на Министерство на вътрешните работи в Разград.

Той акцентира, че броят на нарушителите на реда от страна на почитателите на Левски може да се промени, защото данните са до последния мач с Лудогорец. По време на срещата, която се организира в края на предходната седмица има доста нарушавания, като сега текат оперативно-издирвателни мероприятия за определяне на самоличността на лицата, които са ги направили, добави комисар Константин Костов. efbet Лига 12 кръг, неделя 6 октомври  Лудогорец 2:0краен резулат  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР