От началото на годината са съставени близо 150 акта след

...
От началото на годината са съставени близо 150 акта след
Коментари Харесай

Спипаха таксита с помпи и шофьори без лиценз. Съставени са над 150 акта


От началото на годината са формирани близо 150 акта след профилирани инспекции на Изпълнителната организация "Автомобилна администрация " и Министерство на вътрешните работи.

Основната им цел е ограничение на нарушаванията и осъществяването на нерегламентиран транспорт на пасажери в региона на Летище София.

До момента са извършени 830 профилирани инспекции. Заловен е един лидер, който е правил транспорт на пасажери против възнаграждение, без да има лиценз за тази активност. Наложена му е насилствена административна мярка и е формирано досъдебно произвеждане.

В пет таксиметрови коли са открити инсталирани устройства за манипулиране на данните на таксиметровите апарати, така наречен "помпи ". Две таксита са спрени краткотрайно от придвижване заради открити механически неизправности.

Другите най-често срещани нарушавания са ръководство с изтекло наказателно разпореждане или без уверение за лидер на лек таксиметров автомобил, липса на уверение за психическа валидност и непопълнени пътни книжки. При част от водачите е установено, че ръководят таксиметровите коли, без да са употребили наложителната седмична отмора./inews.bg
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР