От началото на годината милиони гърци не са си платили

...
От началото на годината милиони гърци не са си платили
Коментари Харесай

Гърците не си плащат данъците

От началото на годината милиони гърци не са си платили налозите. Опозицията упорства за промени в данъчното облагане на лица с ниски приходи, оповестява БНР.

За първите 10 месеца на годината над 4 милиона гърци не са платили налози, а размерът на неплатените отговорности възлиза на 5 милиарда евро, оповестяват от Агенцията по приходите.

От опозицията разясниха, че гърците потъват в неизплатени налози, до момента в който министър председателят Кириакос Мицотакис приказва за мощна стопанска система. 

" Числата приказват сами по себе си ", безапелационни са депутати от опозиционните партии.

 istock istock
Над 4 милиона физически и юридически лица са под опасност от арест за непокрити данъчни отговорности, а против милион и половина длъжници са приложени ограничения за осъществяване, оповестяват юристите.

Опозицията упорства за данъчни облекчения, тъй като 40% от гърците са в " черния лист " на данъчните управляващи.

За повече финансови вести и други потребни препоръки, по отношение на персоналните ви финанси, може да ни последвате във Facebook, с цел да не пропуснете нищо забавно от Pariteni.bg
По тематаГърците ще платят 20% повече за коледната трапезаНови промени в изискванията за закупуване на парцели в Гърция По-скъпа вечеря в заведенията за хранене в Гърция по Коледа налози гърци .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } КоментариВход-->
Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие. Коментирайте на кирилица!
-->   ×Достъп за логнати консуматори За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*
Източник: pariteni.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР