От началото на годината Есил Дюран е много активна като

...
От началото на годината Есил Дюран е много активна като
Коментари Харесай

Есил Дюран призна кое дава смисъл на живота й

От началото на годината Есил Дюран е доста дейна като фешън дизайнер. Тя обаче е безапелационна, че музиката е в центъра на целия й живот. От самото начало, първите й мемоари са свързани с музика, с темп, с мелодия и танц, предава planeta.tv. Всичко се върти към музиката:

“Изборът ми в живота, един от най-важните избори - за сътрудник, също е обвързван доста тясно с музиката, тъй че музиката е целия мой живот. А любовта е смисъла, тъй като музиката и любовта са доста свързани, а всичко това дава смисъл на живота.”

“Без любовта на бих могла да върша музика, не бих могла да изразя това, което желая и хората да ме схванат по най-хубавия метод и да ме харесват. Не бих могла да бъда естествена, в случай че няма любовта и тази тяга, която ме кара да създавам. Творчеството се ражда от самата обич, си мисля аз”, откровена е певицата.

Звездата на телевизия “Планета” споделя, че кариерата е извънредно значима за всеки един човек, само че акцентира, че от дълго време сякаш сме привикнали по-скоро дамите да са по-активните от самите мъже.

“Ако нямаш кариера, като че ли губиш своята идентичност. Тя изисква своето време, лишава доста, лишава огромна част от това чисто женско, майчинско отношение, което би могла да оставиш вкъщи и би могла да дадеш на детето си, само че всичко е в салдото и мярката.”

Есил Дюран споделя,че на пръв взор шлагерите са с елементарна мелодия и за слушателите това би трябвало да е доста обикновено, а то в действителност се оказва най-трудната задача за хората, които се занимават с музика.

“Всички се стремим към шлагера, само че една дребна част от изпълнителите имат сходни, тъй че триумф на всички.”
За изпълнителката приятелите са доста значими, а част от тях са от най-ранните й детски години. Продължават да поддържат контакт, да се срещат, не толкоз постоянно, колкото на нея й се желае, само че са доста близо до нейното сърце.

“Благодаря им за всичко, благодаря им за разбирането, благодаря им за усмивките, благодаря им за благото отношение.”
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР