От началото на годината до 30 август у нас за

...
От началото на годината до 30 август у нас за
Коментари Харесай

103 души са обявени за издирване у нас от началото на годината

От началото на годината до 30 август у нас за търсене са оповестени 103 души, като 60 от случаите са позволени, а 43-ма не престават да се търсят и до през днешния ден.

 22-годишен мъж изчезна безследно от София Виж още

Броят на безследно изчезналите лица се трансформира ежедневно. Статистиката на Министерство на вътрешните работи обгръща последните 20 години. За този интервал подадените сигнали за хора, чиято диря е изгубена, са към 25 000.

Разкритите случаи са към 24 000, други към 1000 остават неразгадани и до през днешния ден.

Сред тях е изгубването на 7-годишния Съвестин от София през 1997 година. И до през днешния ден татко му Тодор Деянов има вяра, че синът му е жив, като е бил похитен и изведен в чужбина за осиновяване. Похитителите проучвали навиците на фамилията с месеци, а за момченцето получили 200 хиляди евро, счита бащата. През 2012 година в метрото във френския град Лион българка вижда юноша, чиято аналогия с фоторобота на Съвестин е голяма. Тя незабавно подава сигнал в полицията, само че момчето по този начин и не е намерено.

По същото време най-вече безследно изчезнали има от Добрич. От ноември 1997 до ноември 1998 година имаше шест случая на изчезнали младежи. Няколко десетки бяха те от средата на 90-те години на предишния век до 2006-2007 година.

Преди повече от 20 години от Добрич изчезват Румяна Димитрова, Силвия Георгиева, Неделчо Стоянов, Наталия Влахова, Петър Петров и Димитър Георгиев. Днес околните им не имат вяра, че в миналото ще узнаят истината за случилото се с техните деца.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР