От началото на годината близо 1800 шофьори са били хванати

...
От началото на годината близо 1800 шофьори са били хванати
Коментари Харесай

​Близо 1800 шофьори са хванати след употреба на наркотици у нас за 2018 г.

От началото на годината близо 1800 водачи са били хванати зад кормилото след приложимост на опиати. През предходната година задържаните са били над 2 800. Пред камерата на " По света и у нас " белезници щракнаха към ръцете на дрогиран водач в София. Вижте.

Хващат дрогирани зад кормилото когато и да е на денонощието и на най-различни места. Дори 24 часа преди инспекцията да си взел доза, тестът ти още веднъж може да бъде позитивна, изключително при синтетичните опиати. Поредният дрогиран столичните пътни служители на реда залавят в часовете преди обед на входа на София.

Употребилият опиати водач е арестуван от пътните служители на реда и отведен в болница, където му взимат кръв и за втори разбор. Ако откаже, тогава за доказателство се изгода резултатът от полевия тест. За 2017 година в София откритите дрогирани водачи са били 265, а единствено за първите 6 месеца на тази година към този момент са 209.
Инсп. Борислав Георгиев, отдел " Пътна полиция " - Столична дирекция на вътрешните работи: Самата инспекция се прави на инцидентен принцип. При забележимото положение на самия лидер, доста са факторите. Поведението на лидера, както и държанието по отношение на автомобила. Погледът му,нещата са характерни.
През 2017 година отличник по арестувани дрогирани водачи е Бургас - 406. Най-много през летните месеци. Проверките по крайбрежието и това лято са непрекъснати, в това число и през миналата нощ.
Неделчо Рачев, н-к отдел " Охранителна полиция " ОДМВР Бургас: На територията на област Бургас главно се откриват опиати от типа на марихуаната, на амфетамините, кокаин. Почти цялата палитра от наркотични субстанции, които се използват.
През последните месеци по Южното Черноморие към този момент са арестувани 150 дрогирани водачи.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР