От началото на август всички клиенти на ОББ вече имат

...
От началото на август всички клиенти на ОББ вече имат
Коментари Харесай

Клиентите на бившата СИБАНК с нови IBAN номера

От началото на август всички клиенти на ОББ към този момент имат IBAN номера на сметките си, съдържащи името на обединената банка – UBBS. Това постанова смяна, отнасяща се единствено до клиентите на някогашната СИБАНК, която се сплоти с ОББ при започване на февруари. Тя е изцяло техническа и по никакъв метод няма да се отрази на сметките им или обвързваните с тях банкови артикули и услуги, оповестиха от финансовата институция.

За улеснение актуалните им IBAN-и ще останат годни до края на декември 2018 година, с цел да имат задоволително време при нужда да осведомят своите работодатели, сътрудници, контрагенти и институции.

Информация за новите номера на сметките си те могат да получат в комфортен за тях клон на ОББ или от особено създадения IBAN конвертор на корпоративния уебсайт на банката. Уеб инструментът е наличен на адрес: https://www.ubb.bg/unitedforyou, където може да бъде открита информация за обединяването, както и спомагателни уточнения за актуалната смяна. Информация за новите номера на сметките няма да бъде предоставяна по телефона за отбягване на неточности.

За персонално подпомагане на всеки клиент разполагаем е екипът на Контактния център на банката на телефон 0 700 117 17 или *7171 (за мобилни оператори).
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР