Oт началото на август 2019 г. година Екатерина Карпузова е

...
Oт началото на август 2019 г. година Екатерина Карпузова е
Коментари Харесай

Нови мениджъри в Байер България

Oт началото на август 2019 година година Екатерина Карпузова е новият Управляващ шеф на Байер България ЕООД. Тя ще съвместява новата позиция с тази на Търговски шеф Фармацевтични артикули за България.

От юли 2019 година Жечо Мурзов поема позицията Търговски шеф на Байер Кроп Сайанс за България.

Габор Равицки, досегашният Управляващ шеф на компанията, минава на позиция Ръководител маркетинг за групата страни Румъния, България и Молдова. Паскал Касекуел остава Ръководител на обединените компании Байер и Монсанто за групата страни Румъния, България и Молдова.
 Снимка 437241
Източник:

Екатерина Карпузова стартира кариерното си развиване в Байер на позицията Мениджър планове през 2007 година По-късно прекарва три години в Берлин, където е част от екипа на Бизнес интервенции за Централна и източна Европа в направлението Фармацевтични артикули и още две години на позицията Главен действен шеф в отдел Фармацевтични артикули в Словакия. През 2016 година Екатерина се завръща в Бълагрия на позиция Търговски шеф Фармацевтични артикули. Тя има магистърска степен по макроикономика от Университета в Аугсбург и е приключила маркетинг MBA стратегия в City University of Seattle.
 Снимка 437245
Източник:

Жечо Мурзов стартира кариерата си в Байер България през 2004 година като Търговски представител в направление Растителна отбрана. През годините заема разнообразни позиции в Байер Кроп Сайанс в региона на маркетинг и ръководство на екипи и продажби. От 2014 година до 2019 година Жечо е Ръководител продажби за Байер Кроп Сайанс България, а от юли 2019 година поема позицията Търговски управител на Кроп Сайанс за България. Притежава магистратура по агрономия от Лесотехническия университет и редица дипломи в областите земеделие, маркетинг и мениджмънт.

В Групата Байер работят към 117 000 чиновници, а компанията осъществя продажби в размер на 39.6 милиарда евро. Капиталовите разноски възлизат на 2.6 милиарда евро, а разноските за научноизследователска и развойна активност - на 5.2 милиарда евро.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР