“От началото БСП беше против пращането БТР-ите към Украйна. Мотивите

...
“От началото БСП беше против пращането БТР-ите към Украйна. Мотивите
Коментари Харесай

Без изненада: БСП ще подкрепи ветото на президента – било правилно

“От началото Българска социалистическа партия беше срещу пращането БТР-ите към Украйна. Мотивите на президента съвсем изцяло съответстват с изявленията ни от трибуната ”. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по отношение на наложеното несъгласие от страна на президента Радев върху изпращането на БТР-и към Украйна. 

Тя разяснява, че има липса на задоволително информация, че няма доказателства, че техниката е с отпаднала нужда и че това подаяние е в ущърб на националната сигурност. “В зала ще подкрепим ветото ”, акцентира още водачът на Българска социалистическа партия.

Тя счита, че това подаяние е в ущърб на националната сигурност и отбрана на националния интерес и националните граници и популацията при бедствия и повреди. 

Лидерът на социалистите  разяснява и обединяването към Българска социалистическа партия сред леви, центристки и патриотични партии. „ Днес организирахме втората среща на леви центристки и патриотични обединения. Форматът ни се уголемява. Днес в тази мрежа от тази мрежа и Национална движение „Симеон Втори". Получихме поддръжка за предложенията на Българска социалистическа партия във връзка с бюджета сред първо и второ четене. Дадоха се и още оферти. Това, което започнахме, се развива. Следващата ни среща ще е напълно скоро по смяна в Конституцията “, сподели Нинова


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР