От МВР застанаха плътно зад гърба на Калин Стоянов след

...
От МВР застанаха плътно зад гърба на Калин Стоянов след
Коментари Харесай

От МВР застанаха плътно зад гърба на Калин Стоянов, атакуваха Петков и Атанасов

От Министерство на вътрешните работи застанаха компактно зад тила на Калин Стоянов след нападките от страна на Кирил Петков и Атанас Атанасов. В позиция до медиите от министерството припомниха, че по време на изборите през 2023 година ведомството в действителност е било похвалено от ПП-ДБ.

SafeNews разгласява думите на министерството без редакторска интервенция:

По мотив следващите внушения и нападки от страна на Кирил Петков и Атанас Атанасов, направени през днешния ден, обръщаме особено внимание, че преди, по време и след производство на изборите за локална власт през 2023 година дейностите на Министерство на вътрешните работи не бяха обект на рецензии от тях. Тъкмо противоположното.

Активността на жителите, подаващи сигнали в Министерство на вътрешните работи, сподели растеж в доверието към институцията

Разпространяването на лъжи е омаловажаване на труда на хилядите служители на реда, охранявали изборния развой и вложили старания за противопоставяне на пазаруването на гласове.

По време на избори Министерството на вътрешните работи обезпечава на първо място публичния ред. Организира, координира и управлява всички охранителни мероприятия, в това число оперативното и очевидно противопоставяне на закононарушенията срещу политическите права на жителите.

Не на последно място – резултатите от изборите са разследване от доверието на хората към представителите на политическата ни класа.

По-рано през днешния ден Атанасов и Петков напуснаха срещата с президента, възмущавайки се, че Калин Стоянов остава на поста си в Министерство на вътрешните работи

Но никой различен, с изключение на тях, не видя проблем в позицията на министъра. Според Димитър Главчев, би било несериозно в този момент, когато Живко Коцев е подал оставка, политическото звено на структурата също да бъде заменена.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР