От МВР създават специална организация за подпомагане на движението по

...
От МВР създават специална организация за подпомагане на движението по
Коментари Харесай

Пътните полицаи въвеждат специална организация още от днес

От Министерство на вътрешните работи основават специфична организация за подкрепяне на придвижването по главните пътни артерии на страната в границите на настъпващите почивни дни около националния празник. Още през днешния ден в следобедните часове ще се включат спомагателни екипи на " Пътна полиция ", които ще подкрепят придвижването в огромните градове. От 16 часа през днешния ден до 20 часа влиза възбрана за придвижване на товарните коли над 12 тона. Същата мярка е планувана за последния почивен ден, само че от 14 да 20 часа, заяви контрольор Петър Соколов от отдел " Пътна полиция ", Групово дело “Национална полиция “.

Водачите би трябвало да поемат на път готови. Апелът към тях е да са деликатни и да се движат със съобразена с пътните условия скорост. За да се избегнат огромни усложнения и да не се позволяват тапи вътре в тунел „ Витиня “ на автомагистрала „ Хемус “, където не престават ремонтите и придвижването се пуска в едната тръба и за двете направления, ще има спомагателна организация на придвижването.

Затруднения на 3-ти март се чакат в центъра на София, както и към паметника на връх Шипка. Подробна информация за организацията на придвижването жителите могат да намерят в уеб сайтове на Столична община, както и на общините Стара Загора и Габрово.

 

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР