От МВР излязоха с подробности за пребития млад мъж в

...
От МВР излязоха с подробности за пребития млад мъж в
Коментари Харесай

От МВР излязоха с подробности за пребития млад мъж в Монтана

От Министерство на вътрешните работи излязоха с детайлности за пребития млад мъж в Монтана, за който съобщихме още в събота.

Младеж бере душа в монтанската болница, откакто бе свиреп пребит

В петък, към 19 часа, е получен сигнал в полицията в регионалния град за нанесен побой на 29-годишен монтански гражданин, който постъпил в Спешното. Униформени посетили лечебното заведение, където заварили 66-годишната майка на потърпевшия. Тя разказала през ченгетата, че предходния ден сутринта синът й излязъл от жилището им и се прибрал на идната заран към 9 часа, като споделил, че му е нанесен побой от чужд, само че не си спомня по кое време, къде, от кого и по каква причина. По данни на майката, синът й имал синина под лявото око и следи от засъхнала кръв по ръцете, както и че е със заболяване, съгласно което е освидетелстван пред ТЕЛК, постоянно употребявал бира, само че не бил нападателен и не създавал проблеми.
По данни на потърпевшия, към 21 часа си взел 2 бутилки бира от 0.5 литра и ги изпил в региона на дискотека в градския парк в Монтана, като към 22 часа е бил атакуван и пребит от чужд. Около 00 на 3 юли се прибрал в жилището си и е задремал, на сутринта споделил с майка си, само че изпитвал болежка в главата, при което към 17 часа посетил Спешното в града.
По данни на дежурните лекари, потърпевшият е със счупена кост на черепа и травма на мозъка, без заплаха за живота.
По случая е формирано досъдебно произвеждане в районното ръководство в Монтана.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР