От МВР-Бургас посочиха причините за тежкия инцидент, който стана на

...
От МВР-Бургас посочиха причините за тежкия инцидент, който стана на
Коментари Харесай

Стана ясна причината за страшното автомеле на пътя Бургас-Айтос

От МВР-Бургас показаха аргументите за тежкия случай, който стана на пътя Бургас-Айто. Мелето е станало поради погрешно изпреварване от страна на 62-годишния лидер Ю.М. от с. Каменяк, общ. Руен, който навлязъл в насрещното придвижване с лекия си автомобил „ Фоксваген Поло ”, написа Флагман бг.
В този миг удря вляво голфа на 21-годишния Е.Т от с. Мъглен, който се е движел пред него. От удара полото се завърта и блъска движещия се след него в същата пътна лента и посока лек автомобил „ Ауди А 4”, ръководен от 60-годишния Т.Ж. от Бургас. От конфликта аудито минава през канавката и стопира в крайпътната равнища.

От ПТП са потърпевши: лидерът на голфа - Е.Т., който е получил фрактура на лявата ръка, без заплаха за живота е и настанен в поделение „ Хирургия” на УМБАЛ – Бургас под наблюдаване. Водачът на полото също е потърпевш -
Ю.М. е с фрактура на дясното бедро, без заплаха за живота и също е настанен в поделение „ Хирургия” на УМБАЛ - Бургас за наблюдаване. Неговата спътничка – З.М. е получила фрактура на подбедрицата и травма в региона на гръдния панер. Тя също е без заплаха за живота, настанена в поделение „ Хирургия” на УМБАЛ – Бургас.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР