От моя гледна точка изглежда, че партията, която е спечелила

...
От моя гледна точка изглежда, че партията, която е спечелила
Коментари Харесай

Тома Биков: Очевидно единствените честни избори бяха в Русе, Перник и Разград

От моя позиция наподобява, че партията, която е спечелила изборите, желае анулиране, тъй като нали по този начин настояват от Българска социалистическа партия? Че са спечелили изборите? Не знам по какъв начин е допустимо това, в случай че те имат два пъти по-малко общински съветници и два пъти по-малко кметове. Държат се дезориентирано, просто общият им разбор куца. Това показа в изявление за предаването ''Плюс-минус'' в ефира на Нова телевизия националният представител от Политическа партия ГЕРБ Тома Биков във връзка завършилите у нас локални избори.

,,Ние също загубихме на избрани места, само че не упрекваме нито Българска социалистическа партия, нито който и да било, нито пък желаеме анулиране. Тепърва ще проучваме къде сме сбъркали с локалните ни структури. Очевидно съгласно Българска социалистическа партия единствените почтени избори бяха в Русе, Перник и Разград. Изборите минаха, а някои хора още не могат да спрат с кампанията'', добави той.

По думите на Биков, с поддръжката си за Манолова, градската десница в София е почнала да се трансформира по-скоро в градска левица.

,,Тези избори демонстрираха един ляв подтик в Демократична България, до момента в който сътрудниците от Вътрешна македонска революционна организация доста ясно обявиха кого поддържат в София'', разяснява депутатът.

,,Една партия позволява неточности в разнообразни връзки, само че партията стои добре - монолитна е и стабилизирана'', увери Тома Биков по отношение на бъдещето на ГЕРБ и добави, че партията работи с всички, освен с ромите.

,,Ромските махали в София в никакъв случай не могат да решат вота. Освен това в нашата листа имахме директорката на учебното заведение на ромската махала в ''Христо Ботев''. Нашите районни кметове са единствените представители, които посещават ромските махали, тъй че се разбираме с безусловно всички'', безапелационен бе Биков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР