От Москва ще бъдат депортирани 88 чужденци за нарушаване на

...
От Москва ще бъдат депортирани 88 чужденци за нарушаване на
Коментари Харесай

Депортират 88 чужденци от Москва за нарушение на карантината във връзка с коронавируса

От Москва ще бъдат депортирани 88 чужденци за нарушение на режима на изолираност по отношение на ковид, заяви заместник-кметът на съветската столица по общественото развиване Анастасия Ракова, представена от РИА Новости.

"Всеки ден се прави обход по местата на всеобщо навестяване и местоживеене на жители на Китай, а също и на съветски жители и жители на други страни, пристигнали от Китай в Москва преди въвеждането на непоколебим надзор по границите. Служители на полицията правят инспекции в хотели, общежития, частни квартири, а също в метрото и публичния превоз ", разясни тя.

СЗО увеличи степента на световния риск от ковид от "висока " на "много висока "

От 24 януари до момента в Москва са приети в болница над 200 души с признаци на остри респираторни вирусни инфекции, намиращи се в инкубационен интервал за ковид. От тях 145 към този момент са изписани. Ракова означи, че не са регистрирани случаи на новата короновирусна зараза в Москва, предава Българска телеграфна агенция.

"Към 27 февруари в наблюдателния център "Царицино " се намират 80 души, на които е предписано да съблюдават режим на изолираност в сходство с постановлението на основния държавен хигиеничен доктор ", уточни Ракова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР