От момента, в който си опаковаме багажа, до кацането на

...
От момента, в който си опаковаме багажа, до кацането на
Коментари Харесай

Агент на ФБР обяснява как да не ви убият докато сте на почивка

От момента, в който си опаковаме багажа, до кацането на мечтаната дестинация, пътуването ни носи неподправено възприятие на еуфория. Но като при всяко хубаво нещо, и тук има рискове, които ни дебнат от момента, в който напуснем зоната си на комфорт.

Става дума за това, че постоянно туристи стават жертва на улични измами, обири и даже по-лошо – убийства. За всели странник е ужасяващо да чуе за сходно закононарушение, защото по време на пътуването имаме податливост да не обръщаме внимание на дебнещите рискове.

Вместо да се парализирате от боязън, обаче, вижте какви препоръки за сигурност дава някогашен сътрудник на Федералното бюро за следствие (ФБР) за това по какъв начин да забележите признаците за евентуална заплаха и да я избегнете.

Джо Наваро, създател на бестселъри за проучване на човешкото държание, е бил 25 години сътрудник на ФБР и е специализирал в невербалната връзка и профилиране на нарушители. Какво е научил той за нарушителите и по какъв начин да се пазите от неумолимите "социални хищници ", дебнещи от всеки ъгъл - вижте на pochivka.blitz.bg!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР