От момента, в който дамите откраднаха“ панталона от мъжкия гардероб

...
От момента, в който дамите откраднаха“ панталона от мъжкия гардероб
Коментари Харесай

7 трика, с които ще изглеждате по-слаби с панталон

От момента, в който дамите „ откраднаха “ панталона от мъжкия дрешник и го трансфораха в своя обичана дреха, до през днешния ден той трансформира формата и дължината си, материите, от които се създава и излъчването си, само че постоянно акцентира фигурата несравнимо по-добре от дългата свободна пола. Това има своите плюсове и минуси. Докато дамите със съвършената фигура наподобяват доста апетитно, облечени с панталон, то тези с дефекти и заоблености би трябвало да внимават при избора на модел.

Как да изглеждате по-стройна с панталон?

1.       Правилният размер

Ако считате, че по-големият размер ще прикрие заобленостите, грешите. За да изглеждате стройна и спретната, панталонът би трябвало да е в подобаващия за вас размер. Може да изберете по-свободна в крачолите кройка с подчертана талия, в случай че бедрата са обилни, само че се радвате на фина талия.

2.       Правилният десен

Широките хоризонтални райета, карето, огромните фигури, цветните петна, едрият принт, блясъкът ще създадат фигурата по-тромава. Изберете панталон, решен в един цвят или на ситно отвесно райе. Ако държите да има принт, дано той е дребен и по-дискретен.

3.       Правилният цвят

Тук обаче не приказваме за цвета на панталона, ясно е, че по-тъмните тонове вталяват, а за този на обувките. Краката ви ще наподобяват по-дълги и надлежно бедрата по-стройни, в случай че се спрете на обувки в цвят, повтарящ този на панталона. Най-добре е да са на висок ток, а дължината на панталона да е такава, че да покрива към половината от тока. Не е без значение и текстурата – матовата се съчетава с велурени обувки, по-блестящата – с лак, а коженият чеп – с кожени боти. Идеята е панталонът да е оптимално неразграничим от обувките ви.
Как са изберете пай панталон съгласно фигурата си?
Панталоните, които дамите „ откраднаха “ от мъжкия дрешник, през днешния ден са знак на комфорт, съблазън и когато са вярно определени...

4.       Хармония

Моделът би трябвало да прави фигурата ви хармонична. Ако бедрата ви са необятни и обилни, а прасците – слаби, не избирайте чеп, той ще подчертае диспропорциите. Спрете се на прав модел, с който ще фигурата ще наподобява по-хармонично. Притежателките на заоблености в ханша, само че радващи се на тънки глезени и талия наподобяват отлично с панталон идващ талията, с дължина над глезените, само че с оптимално необятни и свободни крачоли. Късите панталони стоят добре единствено на фина и спортна фигура, а тези с дължина към коляното – на високи дами, защото режат пропорциите и вършат нормално краката по-къси и тромави.

5.       Трик с талията

Друг трик да изглеждате по-фина с панталон, е като наблегнете талията с пълен колан. Той ще прикрие и горната част на дупето ви и ще го оформи по метод, който ще ви изненада прелестно.

6.       Широка горна част
Тайните на японките за стройна фигура
Известно е, че японките наподобяват доста по-млади от възрастта си и имат стройна фигура. Японците са известни със здравословния си метод...

Ако задачата ви е образно да стесните ханша, носейки панталон, изберете свободна горна част с буфан ръкави. Това ще смъкна килограми от бедрата ви.

7.       Ръб

Ръбът в предната част на панталона издължава бедрата. Потърсете подобен с тегел в предната част или изгладете своя по този начин, че да се получи вталяващият борд.

 

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР