От мое име и от името на ЖИ-ПИ-ГРУП БЪЛГАРИЯ ЕООД

...
От мое име и от името на ЖИ-ПИ-ГРУП БЪЛГАРИЯ ЕООД
Коментари Харесай

КОЙ иска да отсрами Борисов за акциите на Левски?!

" От мое име и от името на ЖИ-ПИ-ГРУП БЪЛГАРИЯ ЕООД град София заявявам пред Вас, че изявяваме предпочитание да получа акциите на ПФК " Левски ".

Декларирам готовността си за стабилизиране на футболния клуб в границите на 2-3 месеца и възстановяване на финансовото разум положение.

Като жест към всички футболисти, почитатели и симпатизанти на ПФК " Левски " поемам ангажимент 80% от годишната облага на ЖИ-ПИ-ГРУП БЪЛГАРИЯ ЕООД да се показва на Футболния клуб, с цел да може той да продължава своята реализация.

Надявам се приемате моето предложение и дружно тръгнем по пътя на триумфа и реализацията на клуба ". Писмо с това наличие е изпратил до медиите 20-годишният Венцислав Манчовски.
Във Фейсбук профила си " Биволъ " написа следното по този мотив: " Наистина не виждаме никакъв проблем 20-годишният Венцислав Манчовски от с. Горна Кремена, който е записал компания Жи-Пи-Груп с 10 лева капитал през януари т.г., да вземе акциите на Левски. Съдейки по името на компанията нея я чака блестящо бизнес бъдеще, захранвано обилно с публични поръчки, тъй че ще има и за спорта. И за културата. И за бахура.. ".

Явно малко хора знаят кой в действителност е 20-годишният юноша, изискал акциите на " Левски ", поради които през днешния ден, 13 май, Сашо Диков заставам пред Министерския съвет, с цел да съобщи акциите на Бойко Борисов и му беше казано, че министър председателят не може да ги одобри.
И по този начин, кой е Венцислав Манчовски?
Това момче в този момент е на 20 години, само че огромните му " достижения " датират отпреди към четири години. Тогава за първи път името му се появява обществено, когато изиска от зам.-председателя на ГЕРБ тогава Цветан Цветанов компютри за гимназия в Мездра, където учи. И ги получи.
 

 
През 2018-та младежът попадна на вниманието на прокуратурата, тъй като имаше сигнал, че е подписал писмо като представител на ЮНЕСКО за поддръжка на благотворителен концерт в зала " Колодрума " - Пловдив. За задачата неправителствена организация, която продавала билети за фиктивен концерт, изиска от локалния парламент в Пловдив да даде залата безплатно, както и 14 500 лв. за поддръжка на самодейност в помощ на небогати деца. От Общинския съвет в Пловдив тогава се усъмниха в истинността на документа, а от ЮНЕСКО заявиха, че нямат нищо общо с това събитие.
Фирмата " Жи Пи Груп България " ЕООД е записана през януари т.г., Той е неин притежател и шеф, само че, видно от писмото, е и изпълнителен шеф.
През април месец тя разгласи вкупом две поръчки. Едната за компютри на стойност 28 000 лв. без Данък добавена стойност, а другата – за хартия, консумативи писалищен материали и пощенски пликове - на стойност 109 000 лв. без Данък добавена стойност. Посочено е, че поръчките се афишират в осъществяване на " Рамково съглашение по осъществяването на Национална стратегия " Великден за всеки " и Национална стратегия " Надежда " от Програмата за ръководство 2020-2024 ", каквито Actualno.com не откри да съществуват.
На 20-ти април управителят-изпълнителен шеф е назначил 4-членна комисия, която да избере реализатор. В нея са баба му Вера Манчовска, дядо му Георги Манчовски и вуйна му Цветелина Манчовска.
Фирмата, с която той желае да поддържа футболният клуб, е с капитал 10 лв.. И от януари до момента надали е развила някаква основна активност, с цел да се ангажира с толкоз солидно финансиране, от което се нуждае ПФК " Левски ".
В уеб страницата ѝ тя е показана като строителна – за автомагистрали, пътища и улици, жп инфраструктура, уреди за спорт и отдих, летища, ВиК и пречиствателни станции, публични здания. А в страницата ѝ във Фейсбук се популяризира като изпълнила 698 строителни планове, 1106 стартирани и 4469 удовлетворени клиенти. А тя няма нито един строителен обект. Фирмата не е вписана и в Камарата на строителите.

Венцислав Манчовски се показва като приключил междинното обучение в Професионална гимназия „ Алеко Константинов “ град Мездра със компетентност „ Кетъринг и ресторантьорство “, само че той не е приключил, въпреки да е учил, осведомиха от там.
В биографията си е показал, че през 2019 година печели Трансграничен план, финансиран по Норвежкия механизъм „ Трансгранично съдействие България - Кипър “ взе участие в плана като координатор от страна на България. Такава стратегия обаче Actualno.com също не откри.

 
Когато през април новоизлюпената компания разгласява документите като възложител на публични поръчки, Actualno.com отрази новината, със съответните обяснения и въпроси. Статията бе със заглавие " Най-младият български " Остап Бендер " стана обществен възложител ", като тогава търсихме господин Манчовски за коментар, само че не успяхме да се свържем с него.
Почти месец по-късно в редакцията на Actualno.com постъпи " Право на отговор " от Манчовски. Писмото стартира по този начин: " Има ужасно доста погрешни изказвания, касаещи персоналния ми живот, професионалната ми кариера и бизнеса, който от няколко месеца развъртвам на територията на страната… ". Сега към този момент господин Манчовски очевидно се прицелва и във върхове на футболното занятие...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР