От модна агенция „Ивет фешън“ защитиха публично своя модел Розмари

...
От модна агенция „Ивет фешън“ защитиха публично своя модел Розмари
Коментари Харесай

Ивет фешън защитиха Розмари от ВИП Брадър

От фешън организация „ Ивет модерно “ опазиха обществено своя модел Розмари Тишер, която все още се подвизава в Къщата на „ ВИП Брадър “.

Причината за формалното им изказване е коментар на Жени Калканджиева в обществените мрежи против чаровната брюнетка, която се отдаде на сладки милувки с фитнес инструктора Ричард Величков в риалити формата.

„ Заради извънредно ниското равнище и противен език до в този момент нямахме сходно желание, само че защото много медии "яхнаха " абсурда, време е да изкажем и нашата позиция.

В съответния случай твърдо стоим зад нашия модел Розмари, защото представянето й в предаването не визира по отрицателен метод въпросния имидж. Г-ца Тишер е пълновръстен, зрял човек и има своите показа за морал и възпитание, и ние имаме вяра, че изцяло осъзнава и стои зад дейностите си. Какви са връзките и с нейния другар, никой от нас не знае.

Какво възприятие я управлява сега в Къщата, също. Смятаме за редно да уважим правото и на персонален избор. Няма да си позволим да участваме в махленския скандал, който се спретна, тъй като това изрично не дава отговор на равнището на „ Ивет модерно “, гласи част от формалното изказване на Ивет Григорова й екипът й.

Припомняме, че Жени Калканджиева оповести, че не е срещала през целия си професионален и житейски път по-глупава манекенка от Розмари.

„ Съжалявам, че не мога да вляза и да оскубя та*аците на този фитнес-лайнар. Или да я оскубя за косата тази немска селянка, която май си има другар в Германия. “, написа още тя.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР