От модна агенция „Ивет фешън“ защитиха публично своя модел Розмари

...
От модна агенция „Ивет фешън“ защитиха публично своя модел Розмари
Коментари Харесай

„Ивет фешън“ защитиха Розмари

От фешън организация „ Ивет модерно “ опазиха обществено своя модел Розмари Тишер, която все още се подвизава в Къщата на „ ВИП Брадър “, написа "Монитор ".

Причината за формалното им изказване е коментар на Жени Калканджиева в обществените мрежи против чаровната брюнетка, която се отдаде на сладки милувки с фитнес инструктора Ричард Величков в риалити формата.

„ Заради извънредно ниското равнище и противен език до в този момент нямахме сходно желание, само че защото много медии "яхнаха " абсурда, време е да изкажем и нашата позиция.

В съответния случай твърдо стоим зад нашия модел Розмари, защото представянето й в предаването не визира по отрицателен метод въпросния имидж. Г-ца Тишер е пълновръстен, зрял човек и има своите показа за морал и възпитание, и ние имаме вяра, че изцяло осъзнава и стои зад дейностите си. Какви са връзките и с нейния другар никой от нас не знае. Какво възприятие я управлява сега в Къщата също. Смятаме за редно да уважим правото и на персонален избор. Няма да си позволим да участваме в махленския скандал, който се спретна, тъй като това изрично не дава отговор на равнището на „ Ивет модерно “, гласи част от формалното изказване на Ивет Григорова й екипът й.

Припомняме, че Жени Калканджиева оповести, че не е срещала през целия си професионален и житейски път по-глупава манекенка от Розмари.

„ Съжалявам, че не мога да вляза и да оскубя та*аците на този фитнес-лайнар. Или да я оскубя за косата тази немска селянка, която май си има другар в Германия. “, написа още тя.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР