От много време се подозираше, че Никол Шерцингер и българският

...
От много време се подозираше, че Никол Шерцингер и българският
Коментари Харесай

Никол Шерцингер, Хаваи и още горещи снимки от острова

От доста време се подозираше, че Никол Шерцингер и българският тенисист Григор Димитров към този момент не са дружно, само че до момента никой от тях не беше удостоверил публично тази информация.

Преди две седмици обаче певицата като че ли непринудено призна за раздялата им. В момента тя е част от журито на " Австралия търси гений ", като по време на кастингите не се тормози намерено да флиртува с участниците.

Забелязала този факт, една от колежките на Никол в шоуто се пошегува, че към този момент е намерила подобаващ австралиец за певицата, при което Никол не се поколеба да се съгласи с отправеното предложение, тъй като както самата тя се изрази " е свободна ".

Сякаш като доказателство, че двамата с Григор Димитров към този момент не са дружно, Никол не стопира и със независимите пътувания. Дори сега певицата още веднъж е в Хаваи, наслаждавайки се на прелестните плажове на родното място.

Колко и да е ангажирана с шоуто в Австралия, Никол постоянно намира по някой свободен ден, с цел да отскочи у дома и да си почине.

На едно от видеата, които качи в профила си в Instagram, даже я чуваме да пее локална хавайска ария.

Разделите могат да бъдат доста сложни и всеки се оправя по друг метод с тях. Очевидно за Никол Шерцингер методът е освен да бъде колкото се може по-ангажирана, само че и да намира време, което да прекара вкъщи с най-близките си хора. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР