От много време се говори за PlayStation 5 и всички

...
От много време се говори за PlayStation 5 и всички
Коментари Харесай

Колко ще струва PlayStation 5

От доста време се приказва за PlayStation 5 и всички чакаме да забележим каква иновация ще ни поднесат Sony. А тя би трябвало да е в действителност добра, тъй като Гугъл са им вдигнали мерника.
 Кога да чакаме PlayStation 5
Кога да чакаме PlayStation 5

Чакането ще продължи

Всички информации сочат към това, че конзолата би трябвало да бъде оповестена през 2020 година само че не се знае доста за нея, дори съвсем нищо. Според ComicBook, обаче има изтекла информация към цената на PlayStation 5.
 Снимка 344606

Сайтът се базира на пост в Pastebin, в който анонимно лице твърди, че е разработчик от Европа, който от осем месеца работи по новата подпора на Sony. Според думите му, PlayStation 5 ще бъде разгласен през март 2020 или ноември същата година.
 Гугъл Stadia - новата стрийминг платформа за игри
Гугъл трансформира играта

Можем да играем най-различни игри непосредствено от смарт телефона си

Според анонимния източник, конзолата ще разполага с 2TB памет и ще поддържа 8K качество на картината. Достигаме и до значителната информация, че новият PlayStation 5 ще коства цели 500 $ . Това е със 100 $ повече от началната цена на предшественика му PlayStation 4.
 PlayStation 5, Xbox 2 и краят на конзолите
Краят на конзолите е към този момент тук

PlayStation 5 и Xbox 2 ще са последните от типа си

Разбира се, не знаем какъв брой може да се има вяра на информация, подадена анонимно, само че звучи разумно. Все отново ще следим какво се случва към новия PlayStation.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР