От много отдавна "Обединени патриоти" дават сигнали, че не са

...
От много отдавна "Обединени патриоти" дават сигнали, че не са
Коментари Харесай

Христова за скандалите в малката коалиция: Има място за патриотична формация, но и за няколко

От доста от дълго време "Обединени патриоти " дават сигнали, че не са единни. Те желаят обаче да останат в ръководещата коалиция. Двама от Оперативна програма са огромни индивидуалисти. Това съобщи политическият психолог проф. Антоанета Христова в предаването "Плюс-минус " по Нова телевизия във връзка трусовете и свадите в Оперативна програма.

"Резултатите от европейските избори имат пръст в това. Появи се злоба към Вътрешна македонска революционна организация. Волен Сидеров беше сюрпризиран от резултата на Вътрешна македонска революционна организация ", сподели още тя.

"Още от начало бяха ясни другите отзиви на обединението "Обединени патриоти ". Въпросът е дали се разминава болшинството на Народното събрание. Волен Сидеров го играе на съпротива, само че постоянно гласоподава с ГЕРБ ", добави по тематиката политологът проф. Христо Панчугов.

"Групата ще пази кворума и ще поддържат ГЕРБ. Ще има законопроекти, по които част от "малката коалиция " ще изричат друго мнение, единствено с цел да се отличат. Много е значимо обаче по какъв начин ще минат локалните избори. На политическата сцена има място за патриотична групировка, само че и за няколко ", разяснява Христова.

"БСП зае сполучливо нишата на Волен Сидеров ", разкри проф. Панчугов.

"ВМРО и НФСБ стартират съюз. Вижте какво стана в Пловдив - те издигнаха общ кандидат-кмет. Идеалистически Каракачанов и Симеонов са по-близки, Сидеров е по-проруски ориентиран ", разяснява Христова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР