От много години насам се говори за факта, че появата

...
От много години насам се говори за факта, че появата
Коментари Харесай

НЛО деактивирали ядрени ракети на САЩ

От доста години насам се приказва за обстоятелството, че появяването на НЛО е доста постоянно събитие наоколо до военни бази по целия свят и най-много край нуклеарните ракетни бази в страните с нуклеарен аресенал, споделя новото видео в канала НЛО във Vbox7.com.

ВИЖТЕ КАДРИ, ЗА КОИТО съдебна експертиза ТВЪРДИ, ЧЕ СА ИСТИНСКИ СНИМКИ НА НЛО

В огромна част от случаите тези НЛО влияят действително на техническата инсталация във военните бази, като най-притеснителното за военния личен състав е, че от време на време те

съумяват да деактивират системите за изстрелване на ракетите с нуклеарни бойни глави .

През 2010 година тази тематика нашумя около конференцията дадена на 27 септември същата година от някогашни военнослужащи от Военновъздушни сили на Съединени американски щати, които са служили в американски бази с междуконтинентални балистични ракети с нуклеарни бойни глави. Сред тях бяха капитан Роберт Салас, полк. Чарлз Холт и кап. Брус Фенстър Махър. Освен техните персонални свидетелства за НЛО над нуклеарни бази, те показаха и свидетелствата на още 120 някогашни военни, които се съгласили да дадат публичност на това което са видели по време на военната си работа.

Болезнена среща с НЛО в Шотландия

Уникални фотоси на НЛО от преди ерата на фотошоп

Руски космонавти описват стряскащи истории за космоса

Един от най-добре документираните случаи обвързван с поява на НЛО над военна нуклеарна база и деактивиране на бойните ракети е този от 1967 година във военновъздушната база Малстром, Съединени американски щати. Основен очевидец на този случай е самия капитан Роберт Салас, който по това време е служел във въпросната база, като офицер отговарящ за изстрелването на ракетите.

На 16 март 1967 година към 4 ч. сутринта Салас, който тогава е нощна промяна, като дежурен офицер в базата, получава позвъняване от патрулиращите бойци, че

неидентифицирани светлини кръжат над шахтите с нуклеарни ракети и над командния център .

Те не могат да опишат тъкмо светлините. Салас не приема позвъняването като нещо съществено, мислейки си дори, че това е глупава смешка, само че 10 минути по-късно още веднъж получава позвъняване от командващия патрулния отряд, който този път звучи много изплашен и рапортува, че над базата са увиснали няколко светлинни обекта.

Салас неотложно звъни на командира въз основата и до момента в който приказва с него по телефона, му рапортуват, че десетте нуклеарни ракети са почнали да се изключват една по една, като индикациите им на командния пулт минават от „ положение на подготвеност за изстрелване “ в „ положение на деактивирани “. Салас изяснява, че

доста рядко някоя ракета е имала подобен проблем, само че в никакъв случай и десетте едновременно .

Той и командира въз основата идват на мястото на случая. Всички бойци от патрула наподобяват много уплашени. Обясняват, че светещите обекти излъчвали алено зарево, имали форма на разтеглена сфера и били изцяло безшумни. Един от обектите дори минал ниско над главите на патрулиращите. Всичко траяло към 20-30 минути, като за известно време обектите се отдалечавали от базата и отново се прибирали, зависвайки над стратегическите обекти. Те не могли да дадат и разумно пояснение за какво не са стреляли по светещите обекти. Според Салас тези НЛО

не са военни разследващи средства на друга страна, а извънземни летателни апарати .

Полк. Чарлз Холт пък станал очевидец на НЛО в някогашната английска военна база „ Бентуотърс “ край Ипсуич преди 30 години. Той видял мощен лъч светлина, ориентиран към базата, след което чул по военното радио, че НЛО е следено образно и засечено на радарите в бранша, където се съхранявали нуклеарни оръжия.

Какво ужаси канадски фермер преди 43 години

Армията на Съединени американски щати търсила НЛО до 2012 година

Кап. Брус Фенстърмахър твърди, че през 1976 година видял НЛО с форма на пура да кръжи над нуклеарна база в щата Уайоминг.

В другите свидетелства на над 120 някогашни или пенсионирани офицери, също се приказва за продължаващи и тревожни въздействия на неидентифицирани летящи обекти върху бази с нуклеарно въоръжение. В редица от случаите системите за ръководство на няколко ракети с нуклеарен заряд по едно и също време и неоснователно отхвърлят при появяването на НЛО, които тихо „ зависват “ над ракетните бази.

Бившите военни обаче показват, че

тези произшествия не престават и до през днешния ден, само че както и преди се прикриват от военните ,

които употребяват всевъзможни способи с цел да омаловажат тези случаи, в това число и дезинформация пробутвана в медиите.

Изследователят Робърт Хейстингс разполага с информация и от цивилни жители. Между края на септември 2010 година и началото на април 2011 година, той е получил достоверни отчети за наблюдаване на НЛО във форма на пура, цилиндър, сферична и триъгълна форма, маневриращи наоколо и даже кръжащи ниско над ракетните уреди в разнообразни бази в Съединени американски щати.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още любопитно наличие от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР