От много дълго време из световните медии се разпространяват всевъзможни

...
От много дълго време из световните медии се разпространяват всевъзможни
Коментари Харесай

Емоции: Принц Хари се разплака заради Меган ВИДЕО

От доста дълго време из международните медии се популяризират всевъзможни вести, които разказват какъв брой неприятни са връзките в фамилията на английския принц Хари и Меган Маркъл.

Но единствено преди дни престолонаследникът се срина и избуха в сълзи поради някогашната холивудска актриса и сина им Арчи.

Скандалните аргументи всички да ненавиждат до лудост Меган Маркъл

Херцогът на Съсекс трогна публиката на премиите „ WellChild “ с прочувствената си тирада и реакция, говорейки за своето семейство.

Принц Хари показа, че участва на премиите от 10 години насам, само че едвам в този момент когато е татко приема идеята драговолно.

Целта на фондацията е да събере средства за децата и юношите във Англия, страдащи от съществени болести и изискващи специфична грижа.

Тези СНИМКИ на принцовете Уилям и Хари и съпругите им изплашиха целия свят

„ Миналата година с жена ми присъствахме на премиите и знаехме, че чакаме дете. Никой различен не знаеше. Спомням си по какъв начин стисках мощно ръката й и двамата се чудихме какво би било когато и ние сме родители някой ден.

И какво бихме могли да създадем, с цел да защитим и помогнем на бъдещето ни дете, без значение дали то ще роди с проблеми или ще срещне такива по-късно “, призна със сълзи на очи Хари.

Публиката го окуражи, а водещата на премиите даже го прегърна в символ на поддръжка.


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР