От младежката организация на ГЕРБ направиха флашмоб пред сградата на

...
От младежката организация на ГЕРБ направиха флашмоб пред сградата на
Коментари Харесай

Младежи от ГЕРБ подредиха дамаджани пред МВР

От младежката организация на ГЕРБ направиха флашмоб пред постройката на Министерство на вътрешните работи на ул. „ Шести септември “ в София. Те подредиха дамаджани пред централния вход на министерството и с уредба шумно огласиха митинга си с искане за оставка на вътрешния министър Бойко Рашков.

Конкретната причина – правосъдното решение, с което ареста на водача им Бойко Борисов, бе приет за противозаконен.

" Добре е да се държи сметка на хора, заемащи толкоз високи държавни постове, по какъв метод разполагат с властта, тъй като тези хора са некомпетентни и нагли, което ги прави извънредно рискови. Това комбиниране е нещо, което нас ни тревожи. Поради тази причина: Оставка за през вчерашния ден - закъсняла! ", сподели водачът на ГЕРБ - Младежи Георг Георгиев и добави, че от Младежи ГЕРБ ще оставят дамаджаните пред Министерство на вътрешните работи, " с цел да им се радват и да си ги употребяват ".

Решението на съда може да се апелира в 14-дневен период. Ако бъде доказано, полицията ще би трябвало да заплати на Борисов 300 лева поради разноските, които е направил по делото.

„ Благодаря на българския съд. Няма никой над закона!”, написа водачът на ГЕРБ Бойко Борисов след решението на съда.

По-рано през днешния ден в Народното събрание с декларация излязоха и от ГЕРБ/СДС, като Десислава Атанасова прекъсна разискването и гласуването на измененията в Закона за правосъдната власт, с които дефинитивно се урежда закриването на Специализираните съд и прокуратура.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР